Pagina's

maandag 30 april 2012

Delicate Blossoms

Na mijn bezoekje aan Doe@Ding kon ik niet wachten om met deze stempel aan de slag te gaan. De foto's zijn niet echt goed, want mijn SD-kaartje is kapot, dus ik heb deze foto's met mijn telefoon gemaakt.  

Copickleuren zijn BG78 - BG75 - BG72 - BG70

De stempel is Delicate Blossoms van Hero Arts en de tekst heb ik zelf geprint. Ik heb ze dit keer gebruikt voor een verjaardagskaart, maar ik heb er ook al een aantal gemaakt voor concoleance. Ook daarvoor is deze stempel zeer geschikt. Deze zal ik morgen laten zien.


Copickleuren zijn: R29 - R27 - R24 - R22


zondag 29 april 2012

De andere helft van de aardbeitjes....

Ik moest natuurlijk ook wat met het restantje van het aardbeienpapiertje doen, dus hier nog een versie :)


Bezoekje Doe@Ding en een kaartje



Gisteren samen met Yvonne en Lilian naar Spijkenisse gereden en een bezoekje gebracht aan Doe@Ding. Daar stond ook Judith van Ludiec met Different Colors stempels. En er waren Make en Takes. Erg leuk, dus natuurlijk hebben we dat gedaan. Hieronder staan de resultaten.




De bovenste kaartjes daar gemaakt en het onderste kaartje heb ik zelf gemaakt vandaag met mijn nieuwe stempels van Fiskars en Different Colors.


vrijdag 27 april 2012

Snel weer beter worden....


Gisteravond en vanmorgen bezig geweest met deze beterschapskaart. Ik vind dit zo'n mooie digi! Hij is van Floppy Latte Design. Het papier is van My Minds Eye.


Crafty Catz - Anything Goes
Sentimental Sunday - Earth Day
Creative Inspirations - Anything Goes
Moving Along With The Times - Garden or Flowers

woensdag 25 april 2012

Baby!


En wat gebeurt er als je bent getrouwd? Juist! Dan komt er een baby! Een van mijn nichtjes die trouwt is ook nog eens zwanger, dus ik moet wel een paar kaartjes op voorraad hebben voor als het zover is.
Het papier is van DCWV en heet Nana's Nursery. De lettertjes op de vlaggetjes gestanst met een Cuttlebug stans en de vlaggetjes zelf met een MFT Die Namic. De achtergrond geƫmbossed met een embossingfolder van @HMK Cards. De digitale stempels is van Mo's Digital Pencil. Het randje geponst met een Martha Stewart randpons.


Fussy and Fancy - Punches and Dies
2 Sisters Challenge - Use a Digital Image
Stamptacular Sunday - Loaded With Layers
Creative Belli Blog - Animals (hope a stuffed animal counts too!)
Creative Inspirations - Anything Goes
Simon Says Stamp - Anything Goes

dinsdag 24 april 2012

Bride and Groom Dancing


Vandaag maar eens een trouwkaartje gemaakt. Binnenkort gaan er namelijk 2 nichtjes trouwen, dus dan wil ik wat te kiezen hebben. Misschien dat ik er vanavond nog eentje maak.
De digi is van Mo's Digital Pencil. De embossing folder die ik heb gebruikt is van Craft Concepts. Wat pareltjes erop, strikje erbij en verder heeft deze kaart dan niet meer nodig.


Everybody Art - Wedding



maandag 23 april 2012

Rare Vogel!


Gisteren ook deze kaart nog gemaakt met de sketch van Sketch Saturday. Vind de vogels zoooo leuk! Dit keer in wat minder felle kleuren, is ie toch weer heel anders. Het papier is al enkele jaren oud denk ik en is van DCWV. De tekst vertaald uit het engels, voor de niet engels sprekenden onder ons.




Sketch Saturday - Sketch

zondag 22 april 2012

Basset Girl



Vandaag weer lekker aan de freubel geweest en daar is in ieder geval deze kaart uit voort gekomen.
Heb weer eens een oude digitale stempel tevoorschijn gehaald van Karens Doodles genaamd Basset Girl. Het papier van Kaiserkraft is ook al enkele jaren oud denk ik. Dit waren echt de laatste restjes.


The Sweet Stop - Sketch (SSS47)
2 Sisters Challenge - Use a Digital Image
Paper Sundeas - Let's Get Cute

vrijdag 20 april 2012

Silly Bird!!


Ook deze grappige vogels komen van Hambostamps. Vond ze zo leuk, dat ik ze moest hebben! Dus vanmorgen na mijn huishoudelijke taken deze digi uitgeprint en een kaart mee gemaakt. het is er ook echt weer voor. Zo'n kwartier geleden is het hier gaan regenen, dus echt freubelweer. Helaas moet ik straks naar Gent (Belgie) om onze dochter op te halen.

Het papier is al wat ouder en is van Bo Bunny. De sketch is van Truly Scrumptious.


Everybody Art - Card For A Man
Top Tip Tuesday - Spotty Dotty
The Paper Shelter - Wings and Things
Paper Play Challenges - Animal Antics

donderdag 19 april 2012

When pigs fly


Graag wil ik eerst iedereen bedanken voor de lieve woorden op het inspiratie-incident, hihi!
Gisteren nog wat op internet rondgestruind en daar kwam ik deze digi tegen en nadat ik vandaag had gewerkt ben ik er maar eens voor gaan zitten en zowaar..... ik heb een kaartje gemaakt!
Ik had een leuke sketch gevonden bij Simon Says Stamp.
De digi is van Hambostamps en de tekst is van Fiskars.


Ben zo blij dat ik weer eens een kaartje heb gemaakt, hopelijk komen er nu weer meer. Heb nog een paar leuke digi's liggen. Nu de tijd nog vinden!

Paper Play Challenges - Animal Antics
Crafty Catz - Animals
Delicious Doodles - Loads of Layers
Cards For Men - Spring colours
Everybody Art Challenge - Card For A Man
Papertake Weekly - A Stitch In Time
Top Tip Tuesday - Spotty Dotty

woensdag 18 april 2012

HELP!!!!

Dringend verzoek!!
Ik ben al 2 weken mijn inspiratie kwijt! Wie heeft hem gezien? Als jullie hem vinden, willen jullie dan aub zo snel mogelijk terugsturen? 


vrijdag 13 april 2012

Cheyenne


Dit kaartje vorige week al gemaakt tijdens het freubelen met Adrina, Lilian en Yvonne. Eentje voor de voorraad van de brandweermannen en natuurlijk andere stoere mannen. Het papier is hetzelfde als het vorige kaartje. Het lijkt wel of ik minder moeite heb met leuke mannenkaarten dan met vrouwenkaarten. Ik vindt deze zo leuk om in te kleuren. 
De digi is natuurlijk weer van KennyK.


Dit is de binnenkant van de kaart. Het mooie van het papier van My Minds Eye,  dat er kant en klare velletjes tussen zitten die je zo van binnen in je kaart kan doen. Tekst erop en klaar!



maandag 9 april 2012

Plant Kindness Grow Love


Tsjonge jonge, zou het bijna verleren hoe ik een berichtje moet maken.....hihi. Ik heb het deze week ontzettend druk gehad met werk, feest en Pasen. Heb afgelopen woensdag wel gefreubeld met 3 vriendinnen en toen heb ik deze afbeelding wel ingekleurd, maar de details moesten nog worden gemaakt.
Vandaag na een bezoek aan de schoonfamilie er maar eens aan begonnen.


Graag wil ik iedereen bedanken die tips heeft achtergelaten in verband met de verdwijning van Picnic. Dankzij Adrina heb ik het goeie programma gevonden waarmee ik mijn foto's weer hetzelfde kan bewerken als met Picnic en het heet FotoFlexer. Het is nog ff wennen, maar dat komt goed.


Dit is de binnenkant van de kaart. Het papier is van My Minds Eye en de tekst is van een sheet met stempels van Flourishes. De digi is van Mo Manning.

Cupcake Craft - Spring Is In The Air
Mo's Digital Pencil - Anything Goes

zondag 1 april 2012

Ellie's Birthday



Pfff, tis echt even wennen. Heb mijn foto's nu bewerkt met Picasa, anders deed ik het altijd met Picnic, maar helaas die gaat stoppen. Dus nu moet ik wel wat anders. Als jullie nog tips hebben dan hoor ik het graag. Ik moet er wel even bij vermelden dat ik een MacBook heb, dus geen Windows ofzo.

Vanmiddag lekker bezig geweest met nog een afbeelding van Saturated Canary, genaamd Ellie's Birthday. Het papier is weer van My Minds Eye. De stempel van de klok heb ik in Antwerpen op de Hobbysalon gekocht, de vlaggetjes zijn gestanst met een MFT Die-Namics en het randje is er een van Crealies. 


Lady Bug Craft - Spots and Stripes
Simon Says Stamp - Anything Goes
Truly Scrumptious - Use Lace
Crafty Catz - Use a Digi
Stampin' For The Weekend - Anything Goes
2 Sisters Challenge - Birthday Fun

Pink Ribbon


Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij Scrap&More en ze houden ook een bloghop. De bloghop heb ik vanmorgen al lekker zitten doen en ik heb vele leuke dingen gezien. Om mee te doen met de challenge moet je eerst wel ff langs alle DT blogs om alle aanwijzingen te vinden, zodat je weet waar je kaart aan moet voldoen. Volgens mij heb ik ze allemaal te pakken.

Today a new challenge starts at Scrap&More and there's also a bloghop. You have to finish the bloghop to be able to join this challenge. Every DT has a clue of what you need to use on your project.
I think I used them all.


De Pink Ribbon digi is een freebie van Saturated Canary en zodra ik haar zag wist ik voor wie ik hem ging maken, nl mijn nichtje die volgende week jarig is. Zij heeft jaren terug ook te maken gekregen met die vreselijke ziekte en gelukkig is ze weer helemaal gezond! 

This Pink Ribbon Digi is a freebie by Saturated Canary and I just had to make a card for my niece. She survived this horrible disease several years ago and she's doing just fine now!