Pagina's

zondag 31 maart 2013

Sorry!

Allereerst wil ik al mijn volgers een hele fijne Pasen wensen. Ik ga straks lekker brunchen met mijn man en ouders.. Kids zijn niet thuis dit weekend, ze worden wel heel snel groot nu.

Afgelopen week eens lekker aan het stempelen geweest met mijn SU stempelset Feeling Sentimental. Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye uit de serie Lost & Found. De tekststempel is van Joy en de vaandelstempel is van Different Colors.


zaterdag 30 maart 2013

Comedycards 3

Goedemorgen! Wat zal ik vandaag weer eens laten zien? O wacht, ik weet het al, kaart nummer 3 van de comedycards. Ook hierbij weer het papier van My Minds Eye gebruikt. 


De olifant is niet alleen in 3D maar hij is ook nog eens vastgezet met een springveer, dus als je hem een tikje geeft dan wiebelt hij. Vond dat wel toepasselijk voor een zwevende ballon. En wat vinden jullie van de tekst? Leuk he?



donderdag 28 maart 2013

Comedycards 2


Vandaag tijdens deze zonnig maar toch nog frisse dag heb ik het tweede kaartje uit de serie comedycards van Marij Rahder voor jullie.


Ik heb er een drieluik van gemaakt met papier van My Minds Eye.


Binnenin het groepje muizen gedaan, anders vond ik het te druk op de voorkant.


Het golfrandje is gemaakt met nestabilities On The Edge.


woensdag 27 maart 2013

Comedycards 1

De titel zegt het al, dit is nummer 1 van de comedycards die aan jullie ga laten zien.
De comedycards komen uit een 3D knipvelboekje van Marij Rahder. Jaja, net als Dirk en Dientje! Dan moeten ze wel leuk zijn, toch? Ik vind ze in ieder geval erg grappig!


Voor deze kaart heb ik het papierblokje van Forever Friends Kraft Notes gebruikt. Dat waren precies de goeie kleurtjes. De randjes heb ik gemaakt met de Shapeabilities On The Edge van Spellbinders.
Hier zitten wel 9 randjes bij!!! 


Op dit moment vind ik het heerlijk om weer eens met 3D aan de slag te gaan. Zo kan ik mijn voorraad kaarten lekker snel aan vullen. Heb de afgelopen dagen  namelijk wel 7 van deze kaarten in elkaar gezet. Is dat snel of is dat snel? Dus hou mijn blog in de gaten, want er komt er elke dag 1 tevoorschijn!



dinsdag 26 maart 2013

Uil Marianne Design

Vandaag een kaartje met de uil van Marianne Design. Wat is ie leuk om mee te werken! Het papier is van Prima Marketing, mooie kleuren he? De swirl en de bloemen zijn  ook een MD.


De uil zit vast met een plastic springveer (zie foto hieronder), dus als je hem en duwtje geeft dan wiebelt hij lekker heen en weer.




Lady Bug Craft - Anything Goes
Charisma Cardz - Die Cuts


maandag 25 maart 2013

Laatste Dirk en Dientje (12)

Hier dan het laatste Dirk en Dientje kaartje (althans voorlopig). Dit keer zijn ze lekker aan de wandel in hun zondagse smoking (hihi, trainingspak). Wat zijn het toch schatjes he? De vlaggetjeslijn is van Joy, 1 keer door je stansmachine en voila! Het papier is weer van My Minds Eye.
Ik hoop dat het weer in Nederland ook eens een beetje voorjaarstemperaturen gaat aannemen, dan kan ik ook weer eens lekker aan de wandel en gaan fietsen. Knapt een mens van op. Vanmiddag scheen het zonnetje hier wel en dan loopt de temperatuur al wel een beetje op en dan krijg je gelijk zin in het voorjaar.


Ben ondertussen bezig met de volgende serie kaarten met 3D knipvellen van Marij Rahder en deze heten Comedycards. Zo leuk! Een kaartje ligt al klaar, op naar de volgende.

Everybody Art - Spring
Top Tip Tuesday - Hilarious Fun
Creative Inspirations - Spring Colours
Charisma Cardz - Die Cuts
2 Sister Challenge - Easter/Spring (i choose spring)


zondag 24 maart 2013

Dirk en Dientje 11

Vandaag is het weer echt freubelweer. Na eerst wat te hebben opgeruimd ga ik straks toch echt even aan de slag. (Hoop ik) Maar voor nu heb ik nog een kaartje dat ik jullie wil laten zien. 
Jaja, daar zijn ze weer! Dirk en Dientje, nog steeds het hetzelfde knipvelboekje en dit keer gaan ze er gezellig op uit. Lekker picknicken aan de dijk, of aan zee. Eigenlijk zou dat rond deze tijd van het jaar wel een beetje moeten kunnen, maar ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier ligt dus gewoon weer een centimeter of 5 sneeuw.


Heb mijn takjespons weer maar eens tevoorschijn gehaald en wat kleine bloemetjes erop geplakt. Het papier is van Echo Park.

Top Tip Tuesday - Hilarious Fun
Creative Inspirations - Spring Colours
Charisma Cardz - Die Cuts
2 Sister Challenge - Easter/ Spring


dinsdag 19 maart 2013

Spinnercard

Vandaag laat ik jullie mijn eerste spinnercard zien. En wat is nou het leuke aan een spinnercard? Nou het uiltje rolt heen en weer als je de kaart schuin houdt. Vond dit altijd al zo leuk en nu heb ik de Word Window Punch van Stampin Up en daarmee kan ik dit dus heel makkelijk doen.
Ook het uiltje is met een pons van SU gemaakt. Het randje is een randje van Crealies.



maandag 18 maart 2013

Forever Friends 2

Hier nog een kaartje uit het Forever Friends blokje Kraft Notes.
Dit keer een oude sketch van DWYT gebruikt.


Forever Friends

Vandaag een heerlijk zoet kaartje! Ik heb vorige week bij de Kreahoek het nieuwe blokje van Forever Friends Kraft Notes meegenomen en toen ik er gisteren door aan het bladeren was, zag ik dat er ook plaatjes in zaten. Dus met dit blokje kun je complete kaarten maken. Je hebt dan voor de rest niet heel veel meer nodig.
En hier is het eerste kaartje ermee. 



zondag 17 maart 2013

Nog een Gorjuss Girl

Vandaag lekker al de hele dag een beetje aan de freubel. Heerlijk! Dit kaartje had ik vorige week al gemaakt als voorbeeld voor in de winkel. Het papier hoort bij de stempels en is dus ook van Gorjuss Girls. Het het meisje gestempeld en daarna uitgeknipt, daarbij ook enkele boeken onder haar voeten weggeknipt, want ik vond ze wel erg groot.


Sentimental Sundays - Anything Goes
Cute Card Thursday - Anything Goes

vrijdag 15 maart 2013

Geboortecadeautjes

Gisteravond is bij de zus van onze jongste dochters vriend een baby geboren. Het wiegje hieronder had ik al op verzoek van mijn dochter gemaakt. Vanochtend vroeg uit bed gekomen om er nog een bijpassend geboortjekaartje bij te maken. Het idee zat al in mijn hoofd, dus het was alleen nog een kwestie van uitvoeren.


De handjes stempels zijn van Artemio, de lettertjes en de vlaggenlijn van Joy. De handjes eerst met een clear stamp pad van Top Boss gestempeld, toen embossingpoeder van Papermania Seafoam White erover gestrooid en verhit met de heattool. Al het materiaal komt bij de Kreahoek vandaan.



Het wiegje is een patroon uit een Hobbyjournaal. Heb het patroon wel een beetje aangepast, want het doosje was eigenlijk vierkant. Dus verlengd zodat er precies een rompertje van de Hema als dekentje in past. Randje van de wieg gemaakt met een Crealies border, Kantje met pareltjes erop, strikje met bedeltje eraan en klaar is Klara!

Sweet Stampin' - For a man or a boy


donderdag 14 maart 2013

Ferris Wheel (Reuzenrad)

Net nog even een kaart gemaakt om mee te kunnen 
doen met het nieuwe challenge blog van Stampin' Up. 
Heb papier gebruikt van Kaisercraft, het reuzenrad 
en de tekst is uit de set Feeling Sentimental van SU.
Deze challenge was het de bedoeling dat je een sketch volgde. 


Cute Card Thursday - Anything Goes
Sweet Stampin' - For A Man Or A Boy

Gefeliciflapstaart

Vandaag weer maar eens een kaartje posten. Dit ouwe mannetje heb ik van Pinterest gehaald, vond hem wel grappig met zijn feestmuts en toeter.
Papier is van Echo Park, This & That.
Border onderin is een MFT Die Namic en de tekst komt van Studio Light.




dinsdag 12 maart 2013

Uiltjes!!

Poeh, poeh, heb de laatste dagen veel op facebook gezeten op mijn hobbyspulletjes die ik niet meer gebruik te verkopen. Had er bijna een dagtaak aan, maar het is wel de moeite waard. Soms moet je gewoon ruimte maken voor nieuwe dingen. Zoals deze geweldige Stampin' Up Punch. Hiermee kun je in 1 keer alle onderdelen ponsen voor een uil. Vind hem al zo lang leuk, dus heb hem nu maar eens besteld bij Mariska.


Op pinterest had ik al een en ander van inspiratie verzameld en daar kwam dit idee ook vandaan. Laat ik nou net nog papier hebben met een houtnerf! De hoedjes van de uiltjes heb ik met een stansje van MFT gemaakt. De tekst stempel is van Fiskars. De boomkruin is gemaakt met een nestabilitie.
Het designpapier van de uiltjes is van Echo Park. Hiervoor kun je je restjes heel goed gebruiken.


Lady Bug Craft - Spring
Fab 'n' Funky - Cute and Cuddly
Simon Says Stamp - A Bit O Green
Cute Card Thursday - Spring Fever
Moving Along With The Times - The Birds & The Bees
All Sorts - Springtime
Cupcake Inspirations - Garden Critters 
De Creatieve Zebra - Alles Mag

zondag 10 maart 2013

Gorjuss Girl

Na vanmorgen eerst mijn bureau eens te hebben opgeruimd en mijn workshop voorbereiding gedaan te hebben, ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn nieuwe Gorjuss Girls stempels.
En hier is het eerste kaartje ermee. Heb natuurlijk ook het papier van de Gorjuss Girls gebruikt, wat een prachtig design en kleuren! Heb het meisje nagekleurd van het voorbeeld op de stempel. Dat viel nog niet mee om dezelfde kleur met mijn copics te krijgen, maar volgens mij is het redelijk gelukt.
Wat ik wel jammer vindt is dat ik glitters op de strikjes in haar haar heb gedaan en dat had ik achteraf beter niet kunnen doen. Maar ja, het zit erop.
Het lintje met parels komt net als de stempels en het papier bij de Kreahoek vandaan. De Eiffeltoren is een creatable van Marianne Design.


De Creatieve Zebra - Kinderkaart

woensdag 6 maart 2013

Dirk en Dientje 10

Wat een heerlijk dag hebben we gisteren gehad he? Het was hier in Zeeland wel 18 graden! Heb dan ook heerlijk even in het zonnetje gezeten, net zoals Dirk en Dientje, ook die genieten van de zon.
Ik heb de nieuwe stans met gras van Joy gebruikt, erg leuk moet ik zeggen. Het zonnetje is een Die Namic van MFT. En het papier is van Echo Park.


Papertake Weekly - Anything Goes

dinsdag 5 maart 2013

Dirk en Dientje 9

Goedemorgen op deze alweer zonnige dag! Wat is dit toch heerlijk. Vandaag heb ik nog een kaart met Dirk en Dientje, kijk ze toch eens verliefd kijken!
Dit keer heb ik papier gebruikt van Echo Park gebruikt. Verder weinig poespas gedaan want het papier is al druk en vrolijk genoeg.



maandag 4 maart 2013

Dirk en Dientje 8

Vandaag weer een Dirk en Dientje kaart. Dit keer zijn ze heel toepasselijk op de maandag aan het poetsen. Samen is het toch altijd gezelliger en je bent 2 x zo snel klaar. Allemaal voordelen, toch?
De vlaggetjes en de letters zijn nieuwe stansen van Joy en die komen natuurlijk bij de Kreahoek vandaan. Het papier is van My Minds Eye.


Totally Papercrafts - Love Is In The Air
Creatalicious - Color Palette


zondag 3 maart 2013

Geboortekaartjes

Vanavond wilde ik deze schattige kaartjes nog even laten zien. Vorige week heb een paar afdrukjes van Lilian gehad van Lily Of The Valley en daar moest ik toch wat mee maken.
Het papier is van DCWV, het hartje is een collectable van Marianne Design, de lettertjes gemaakt met een Joy stans, het randje met een Crealies border en het lintje met kraaltjes heb ik van de Kreahoek.



Alicia's Challenge - Use Decorated Paper
Totally Gorjuss - Anything Goes With Pink

Strong Man

Vandaag weer maar eens een kaartje plaatsen met een digi van Mo's Digital Pencil, genaamd Strong Man. De zon is een Die Namic van MFT, de tekst van Joy.