Pagina's

vrijdag 17 juli 2009

30 jaar Vriendinnen!


Nou, nou, het was me het dagje wel. Ik ben de hele middag bezig geweest met dit project, zo kan ik het best wel noemen, denk ik. Deze maand zijn mijn vriendin en ik al 30 jaar vriendinnen. Ik heb haar een keer ontmoet op het dorp waar ik toen woonde en waar zij op vakantie was. Eerst schreven we heel veel met elkaar, toen we wat ouder werden gingen we bellen en op bezoek. En nu zoeken we elkaar nog steeds een paar keer per jaar op, wat altijd heel gezellig is.

Ik vond dat dit wel een speciaal kaartje waard was en dit is het resultaat.


Ik heb het nieuwe papier gebruikt wat ik vanmorgen heb gekocht bij de Kreahoek in Ovezande. Vers van de pers, want ze moest het nog uitpakken. Het is de serie Easy bird van Cosmo Cricket. Ik ben zowiezo dol op Cosmo Cricketpapier. De bloemen links en rechts in de binnenkant heb ik gesneden met de Slice en hiervoor mijn nieuwe blokje Gemstones gepakt, hier zit een kleine schittering in. De swirl die ik voor tak heb gebruikt is ook gesneden met de Slice, zoals ook de cijfers. De stempels zijn natuurlijk weer Gorjuss Girls van Sugar Nellie.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat ff een reactie achter! Bedankt en een heel fijn weekend!

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje Renata,leuke stempels, heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een geweldig leuk kaartje Renata.
  Ik snap dat je daar even mee bezig bent geweest. Fantastich eindresultaat.

  groetjes Adrina XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart met geweldige kleuren.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen