Pagina's

dinsdag 28 december 2010

Prijs gewonnen

Ik las vanmorgen dat ik een prijs had gewonnen bij Creative Card Crew. Helaas heb ik te laat gereageerd, dus gaat die prijs aan mijn neus voorbij. Maar op dit moment zijn er dan ook belangrijkere dingen om over in te zitten. Mijn moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis met een ernstige hernia en mijn schoonvader zit ook  in de molen, want de dag voor kerst hoorde hij dat hij darmkanker heeft. Dus jullie snappen dat ik me niet druk ga zitten maken over een prijs. Ik vond het wel grappig om te zien dat er 680 deelnemers waren en dat ik bij de 2 winnaars zat. 

I just read this morning that I won a prize at Creative Card Crew. Unfortunatly I was to late to claim my prize, so no prize for me! But at the moment there are more important things on my head. My mother is still in hospital with a serious hernia and my father in law heard the day before christmas he has bowelcancer. So you see, there are more important things than prizes!


Ik moet er wel even bij vermelden dat degene die over de prijs gaat mij gemaild heeft en mijn naam doorgegeven heeft aan Simon Says, omdat die prijs vorige keer niet geclaimd was. Dus misschien toch nog een prijs? Vind ik dan weer wel heel erg lief.


I have to say that the one who does the prizes mailed me and gave my name to Simon Says, because that prize was not claimed, so maybe I still have a prize? I thought that was very sweet.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Renata, ik feliciteer je toch want als ze een beetje reeel zijn dan keren ze de prijs toch aan je uit. Soms heb je meer te doen of zijn er echt belangrijkere dingen in je leven dan reageren op een candy. Veel sterkte met je dierbaren de komende tijd.
  Lieve groeten van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O das jammer, maar toch gefeliceteerd hoor, en heel veel sterkte met alles erom heen...!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooha dat is sneu, vooral ook de nare ziektes om je heen! Sterkte! Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte meid en hopelijk krijg je je prijs nog. Is dan een heel klein goedmalkertje, groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer voor je, maar je hebt nu wel wat anders aan je hoofd. Ik wens je heel veel sterkte met de zieken.
  Liefs van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg veel sterkte Renata!
  Wij hebben dezelfde vorig jaar met mijn schoonvader meegemaakt. Gelukkig gaat het nu goed en uiteindelijk hoeft hij ook niet aan de stoma!
  Ik hoop ook de beste voor je moeder en de schoonvader!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen