Pagina's

maandag 11 mei 2015

Tulips

Nou, het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer hoor! Druk met andere dingen bezig geweest, zoals vorige week de Hobbybeurs in de Zeelandhallen te Goes. Daar heb ik met mijn werkgever van de Kreahoek twee dagen mogen staan en het was fantastisch! Het was een mooie, ruim opgezette beurs en het weer werkte ook mee. Leuke reacties gehad en het belangrijkste... goed verkocht. Nou.... wat wil je dan nog meer?

Maar nu even over tot mijn kaartjes hieronder. De digi's zijn van PowerPoppy en heten Tulips. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze al maanden terug heb gekleurd en gemaakt, dus de kleurnummers heb ik dit keer niet voor jullie.

Ik vind dit een prachtige digi en hij is erg leuk om in te kleuren, vandaar dat ik hem gelijk in twee kleuren heb gedaan.


Kaarten zelf verder simpel gehouden, want de focus ligt dan echt op het plaatje. Ik ga nu gauw weer aan de slag. Ik ga nog wat muurborden schilderen, want aanstaande zondag is het hier in de buurt (Ovezande) straatfestival en ik sta daar ook met een kraam. Dus......werk aan de winkel!

Fussy and Fancy - Lots of Flowers
Sweet Stampin' - Spring Flowers

6 opmerkingen:

 1. Het zijn prachtige kaartjes Renata!!
  XXX Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje, wat mooi, Renata, prachtig ingekleurd!
  je vraagt me over kleurpotloden: ik gebruik echt alles door elkaar: Prisma, Derwent, Faber-Castell, ik heb zelfs twee Caran D'Ache potloden, als ik de kleur mooi vindt, dan koop ik het potlood! En ik gebruik al jaren de correspondentie kaartjes van de Hema, ik ben heel tevreden. Niet te veel terpentine, heel weinig, en de rest is oefenen. Het afdrukje is ook belangrijk: sommige stempels zijn zo slecht getekend, ik let dus op, ik weet precies wat ik moet kopen. De Besties vind ik vreselijk, bijv., en ook die Aurora Wings stempels.
  Dat was het dus. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik dat graag van je.
  Groetjes,
  Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful image and Wowsa... Jaw dropping good colouring... Quite spectacular!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very cute card. I love your flowers. Thanks for playing with us at Fussy & Fancy challenge.
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fabulous cards! Thanks for sharing with us at Sweet Stampin' this week, hope to see you again soon! Pami x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Absolutely gorgeous, Renata. It's so lovely to see the image in two different colours.

  Thank you so much for playing with Sweet Stampin', hope you'll join our next challenge too :)

  Love and hugs
  Maarit

  BeantwoordenVerwijderen