Pagina's

donderdag 28 mei 2009

The Sweet Stop Saturday challenge #5
Vandaag was de akte van levering van de verkoop van ons huis in Baarland. Hèhè, das een mond vol. Dus nu is het echt voorbij. De sleutels zijn ingeleverd en andere mensen gaan nu in het huis wonen waar wij 18 jaar in gewoond hebben. Toch wel een beetje een raar idee. Maar we hebben het hier in Heinkenszand ontzettend naar ons zin en we hebben hier dan ook een prachtig huis, met een grote tuin en gelukkig ook weer leuke buren. Ook altijd wel fijn! We gaan er hier ook weer het beste van maken en we genieten nu al volop! Na de ondertekening moest ik toch weer gewoon aan het werk. Het was wel redelijk druk en ik heb weer een paar mensen leuk kunnen helpen. Altijd fijn als ze tevreden naar huis gaan.


Maar goed, vanavond toch nog even een sketch opgezocht en die heb ik gevonden op alweer een nieuwe site (voor mij althans), The Sweet Stop. Ik heb weer een plaatje gebruikt van een stempelvel van Jalekro. Het papier is een paper pad van BG en deze serie heet; boxer.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk kaartje en wat gaaf die melkbus stempel. De kleuren vind ik echt een hollands karakter hebben. Ik vind daarom dat het kaartje heel anders is. En ook apart.

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen