Pagina's

vrijdag 5 juni 2009

Spoon Full of Sugar #54



Heerlijk vrij vandaag. Ik ben extra vroeg uit bed gekomen om vanmorgen deze kaart te maken. Ik had de sketch deze week al gezien bij Spoon Full of Sugar en vond hem wel heel leuk. De stempel van de koe is helemaal geweldig, je kan hem voor allerlei gelegenheden gebruiken. Zo had ik hem al gebruikt voor een verjaardagskaart en voor een beterschapskaart en nu dan Speciaal voor jou. Het papier is een mix van BG Urban Prairie en BG Eva. Het hoeksentiment heb ik gesneden met de Slice Basic Card en de tekst geprint van mijn computer, de roze rand is geponst met een randpons van Fiskars. Het is wel jammer dat de kleuren door het scannen niet zo mooi overkomen als ze zijn. Dit is dus mijn inzending voor de Spoon Full of Sugar challenge #54.

5 opmerkingen:

  1. Nou Renate, daar kan je vroeg je bed voor uitkomen. Wauw wat een geweldige stempel. En je kleuren lekker zomers. Als je deze in de brievenbus krijgt. Dan mag je je gelukkig prijzen.Sketch umh heb ik in mijn jatmap gestopt!! Is dat erg?? Een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love this cow, the whole card is so cute!!!

    Thanks for taking part.

    Hugs ivi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is een leuke kaart zeg met dat koetje. Bedankt voor je berichtje en er zijn toevallig 3 nieuwe series papier uit met veel paars. groetjes Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. such a sweet card. hugs rachxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lovely card....

    Thanks so much for playing with my sketch..
    Hugs, Sonja xx

    BeantwoordenVerwijderen