Pagina's

zaterdag 11 december 2010

Kerstmarkt in De Kleine Toren!

Morgen sta ik op de kerstmarkt in Restaurant Brasserie De Kleine Toren.
Restaurant Brasserie De Kleine Toren, is gelegen in het landelijke Baarland, temidden van de mooie bloemendijken, de prachtige polders en op loop-afstand van de Westerschelde.  Baarland ligt diep in de "zak van Zuid Beveland". Een zeer geliefde streek voor fietsers, wandelaars en toerrijders die houden van het prachtige landschap en de kleine dorpjes waar de "zak" groot in is. Alle dorpjes liggen ongeveer 3 kilometer van elkaar en vormen samen een mooi decor. Er zijn talloze fiets-en wandelroutes uitgezet en vele lopen langs De Kleine Toren. Baarland staat net als de dorpen Nisse en Borssele op de lijst van beschermde dorpsgezichten en wordt als een van de mooiste dorpjes van de streek gezien. Baarland: land tussen de Ooster-en Westerschelde. De geneugten van land (veel fruitteelt) en zee worden in de keuken van dit mooie restaurant in Zeeland verwerkt tot heerlijke gerechten
De Kleine Toren is een van de weinige restaurants in Zeeland die gevestigd is in een voormalige (gereformeerde) kerk.

De kerstmarkt begint om 11:00 uur en duurt tot  16:00 uur. Komen jullie allemaal kijken? Er is van alles te zien, te koop, te proeven en te luisteren!

Tot dan!

2 opmerkingen:

 1. Zooooo Renata,
  je kan wel bij de vvv gaan werken, hahaha, dat heb je mooi gezegd(geschreven)
  veel succes morgen
  groetjussss andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha,toen ik de reacties nog niet had gelezen dacht ik precies wat Andrea hierboven geschreven heeft. Hopelijk was het een leuke kerstmarkt. Nu ben ik er nog steeds niet geweest maar wie weet misschien volgend jaar.
  Groet van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen