Pagina's

dinsdag 26 juli 2011

Vakantie!

We zijn weer terug van onze 12 daagse rondreis door Noord-Engeland en Schotland. We hebben het super gehad, het weer viel ons alles mee. Soms was het bij ons beter in Schotland dan in Nederland, dus das dan weer een meevaller. We hebben een hoop dingen gezien, maar het eerste waar we heen gingen was Alnwick Castle, dat is waar gedeeltes van de eerste Harry Potter films zijn opgenomen.We waren er pas laat in de middag, want we zijn overgestoken met de boot vanaf Ijmuiden naar New Castle en we hadden verschrikkelijk slecht weer, storm en regen. We hadden om 9 uur 's morgens in New Castle aan moeten komen, maar dat werd 13 uur 's middags! 


Gelukkig was het de dag van aankomst een stuk mooier weer, zoals jullie op de bovenste foto kunnen zien. Ook de terugreis was een stuk kalmer, we waren heel vroeg ingescheept en hebben toen lekker op het dek in de zon kunnen zitten. We waren nu wel keurig op tijd terug in Ijmuiden, om half 10 's morgens, dus om even na 12 uur stonden we weer thuis.

De meiden hebben deze vakantie heerlijk geshopt, vooral veel cosmetische artikelen, zoals van de Lush, want dat is in Groot Brittannie een stuk goedkopen dan in Nederland.


Dit krijg je als je twee tienermeiden mee op vakantie neemt! :)


Heb een heleboel prachtige foto's kunnen maken, zoals deze van bruggen in Berwick Upon Tweed.


Zoals jullie zien was ook toen het weer goed.


Op een van de laatste dagen hebben we nog vrienden uit Glasgow ontmoet, samen geluncht en daarna nog even door Dunoon gewandeld. Het was erg gezellig.

Nu moeten we weer gewoon terug naar de orde van de dag en dat betekent op dit moment een hoop was en zaterdag gewoon weer aan het werk.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Renata,ik ben absoluut niet jaloers van aard,maar nu dus wel hoor!
  Ik ben gek op Engeland en Schotland,ben verschillende keren in Engeland geweest in York en Kent en een paar keer Londen maar Schotland nog nooit,ik hoop echt een keer dit fantastische land te kunnen bezichtigen.
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, Welkom thuis, ja het is een prachtig land!!
  Succes met de was etc......
  Adrina XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom thuis ,je foto's zijn erg leuk.
  zal tzt nog wel wat lezen over je vakantie
  lieve gr anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben het heel leuk gehad zo te zien :) Super!! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's zeg!! Fijn dat jullie zo'n lekkere vakantie hebben gehad!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's, al moet ik er niet aan denken om in die storm op zee te zijn! Gelukkig hebben jullie verder wel mooi weer gehad en een fijne vakantie, bedankt voor het meekijken in je vakantie album!
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen