Pagina's

vrijdag 28 maart 2014

Zeeuwse Boerinnetjes

Vanmorgen al lekker vroeg opgestaan omdat ik toch niet meer kon slapen. Zo heb je nog wat aan je dag, toch?
Ik heb eerst mijn hobbykamer en tafel eens goed opgeruimd en ben daarna aan de slag gegaan met de nieuwe boerinnenkaartjes van de Kreahoek. De bovenste drie vorige week al gemaakt.


Zo zien ze er uit als je ze koopt. Je snijdt dan vervolgens de gebloemde gedeeltes eruit en vult dat op met het ouderwetse irisvouwen. Zo lijkt het net of ze echt een doek en beuk aan heeft!Bij de blauwe heb ik een pearlenpen gebruikt voor de kralen.


Ik had deze foto al gemaakt voordat ik hier nog roze parels heb gebruikt als ketting en ook de kaart hieronder nog voorzien van rode parels.


Ze staan bij de Kreahoek als voorbeeld in de vitrine, dus als ik ze terug heb, ga ik nog even nieuwe foto's maken.


De serie hierboven heb ik vanochtend gemaakt. Bij 2 daarvan ook het zwarte puntje vervangen door bijpassend papier. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat je even een berichtje achter?

3 opmerkingen:

 1. ziet er strak uit Renata,
  super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, Renata. Zo mooi gedaan en die pareltjes maken het echt af. Ik had ze op het jubileum bij Joke ook meegenomen als ik dit zo zie moet ik er gauw ook maar eens aan beginnen. Heb jij een patroontje gebruikt voor de lijnen? Ze zijn echt geweldig leuk. Joke boft maar met deze voorbeelden. Zo verkopen ze zichzelf wel. Heb je trouwens ook van dat speciale papier hiervoor gebruikt of gewoon uit je eigen voorraad?
  X Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er erg leuk uit. mooie kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen