Pagina's

dinsdag 19 april 2016

From Meow To You

Deze week is een erg droevige week voor ons geweest. Afgelopen donderdag hebben we onze lieve Sientje dood langs de kant van de weg gevonden. Ze is nog geen 2 jaar geworden.
Het was een ontzettend lief en aanhankelijk poesje, maar ook een grote avonturier. Ze ging dan ook graag op onderzoek uit, helaas is dat haar fataal geworden. 
We zullen haar erg missen en ik denk haar broertje ook.


Vanmiddag wilde ik lekker gaan knutselen en Ot komt er dan graag even bij zitten, maar vanmiddag had hij geen zin om weg te gaan en besloot mijn hele bureau in beslag te nemen. Ik heb toen maar besloten om even niks te doen en te genieten van zijn aanwezigheid.Na een half uurtje besloot Ot dat hij toch liever in zijn mandje ging slapen en toen kon ik aan de slag. En heel toepasselijk was ik begonnen met de nieuwe kattenstempels van My Favorite Things. Wat zijn ze leuk he? Zeker voor een kattenliefhebber zoals ik.Bij het bovenste kaartje heb ik stansen van Joy, Marianne Design, Leane en Crealies gebruikt. Ik heb de katjes natuurlijk ingekleurd met mijn copics.


Bij dit kaartje ook dezelfde mallen gebruikt en als extra de klimop mal van Precious Marieke.
Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze blogpost. Graag tot de volgende keer!


Dream Valley Challenge - Anything Goes
Creative Inspirations - Use Your Favorite Things (are my dies to make scenes!)6 opmerkingen:

 1. Ach Renata, wat een droevig nieuws, heel veel sterkte met dit verlies.
  Je kattenkaart is een plaatje, lijkt een beetje op mijn hondenkaart die afgelopen zondag op mijn blog kwam..hihi, toevallig.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Renata, this is a beautiful card - I love your design with that gorgeous scene you have created. Thank you for joining us this time at creative Inspirations.
  Sue...xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Renate,

  ik ben ook een echte kattenliefhebber en dit zijn 2 prachtige kaartjes geworden!!! Ik moet nog ff wachten op deze nieuwe stempels maar gisteren wel aan de slag gegaan met de eerste set kattenstempels (vorig jaar) en de sweet succulents(vorige maand). Toevallig is het ook een buitenscene.

  Groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte gewenst en jou poezen kaart vind ik zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute card with pretty colors! Thanks for playing with us at Dream Valley Challenges!
  Neva DT

  BeantwoordenVerwijderen