Pagina's

zondag 3 april 2016

Voorjaar

Vandaag is dan toch echt het voorjaar begonnen, 21 graden heb ik op mijn fiets gemeten, maar ik denk dat het zo net na het eten nog warmer was bij ons in de tuin. We hebben voor de eerste keer dit seizoen buiten gegeten en daarna nog lekker even nagetafeld in de zon. Ik zit nog heerlijk na te gloeien nu. Gisteren was ik al met deze kaart begonnen en vanmiddag toen ik thuis kwam na een middag koopzondag werken heb ik hem afgemaakt.


Ik heb een prachtige mal van Marianne Design gebruikt in combinatie met een knipvel van Yvonne's Creations. Het randje aan de kant is gestanst met een mal van Spellbinders.

Ik heb de komende dagen lekker vrij en hoop dat het weer een beetje door gaat zetten, dan kan ik nog eens lekker buiten aan de slag met mijn spulletjes. Bedankt weer voor jullie bezoekje en geniet van het voorjaar!


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk hè Renata, de wereld ziet er dan ineens weer anders uit vind ik. Mooie voorjaarskaart heb je gemaakt. Die stans is inderdaad erg mooi en het lieve plaatje erin komt goed tot z'n recht.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook op dit leuke kaartje is het helemaal op-en-top voorjaar. Wat was het genieten vanmiddag. Gelukkig heb je er ondanks de koopzondag nog wel wat van mee kinnen pikken.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen