Pagina's

maandag 5 oktober 2009

Sneeuwpoppen

Ik heb vanavond nog een kaartje gemaakt. Ditmaal helemaal zonder sketch. Dat was al lang geleden, want ik vind het altijd heel leuk om met sketches en challenges te werken. Maar morgen gaat mijn computer een paar dagen weg om te worden nagekeken, hij loopt namelijk steeds vast. Ik wilde daarom ook even kijken of ik het ook zonder mijn computer nog kon. En ik denk dat het wel gelukt is. Ik heb nu eerst een afbeelding opgezocht en daarna ben ik pas gaan zoeken naar papier enz. en de layout heb ik aangepast op de afbeelding. Als ik een challenge of sketch volg, zoek ik altijd eerst papier uit en daarna pas de afbeelding. Dus als ik het nu een weekje zo moet doen, kan ik mooi de afbeeldingen gaan gebruiken die anders blijven liggen.
Ik heb weer het papier van S.E.I. gebruikt, ik ben er helemaal weg van. Ik weet niet of je het kan zien, maar in de strepen zit een prachtige glans. Ik heb weer een papieren randje van Kars gebruikt, echt heel leuk om mee te werken. Ik had al meerdere randjes hiervan, maar Kars heeft nu dus ook een kerst serie. De afbeelding is van Penny Black.
Het kan zijn dat ik de komende dagen geen kaartjes meer post, maar ik zal er zeker nog maken en als mijn computer terug is zal ik ze posten. In de tussentijd hoop ik dat mijn pakketje van The Pixie Cottage komt, want ik heb echt zin om er mee aan de slag te gaan.

Tonight I made another X-mas card with the beautiful christmasline from S.E.I. I didn't use a sketch this time. My computer is not working ok, so I will bring him to the shop to get it fixed. So for the next few days I won't be able to post more cards, but that doesn't mean I am not making them! When my computer is back I will post them. In the meantime I hope that my package from The Pixie Cottage will arrive, I am looking forward to work for them.

5 opmerkingen: