Pagina's

dinsdag 26 mei 2009

Double Dutch #18

Na vanmorgen een lading boodschappen te hebben gehaald kon ik weer lekker even aan de slag. Ik had gisteren al de sketch van Double Dutch gezien en wilde daar graag iets mee doen. Double Dutch is 1 van de weinige Nederlandse challenge sites. Ik ben er helemaal blij mee! Ik heb alweer het papier gebruikt van Cosmo Cricket, want dit is zo leuk en vrolijk. Daarbij een stempel gebruikt van Penny Black die is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden.
O ja, vanmiddag bij de post zat mijn prijs die ik gewonnen had met Stamptacular Sunday! Een heel leuk pakketje met 4 stempels en 2 rolletjes lint, helemaal uit Amerika! Soms zou ik willen dat er wel 48 uur in een dag zaten in plaats van maar 24. Ik wil nog zoveel stempels enz. uitproberen.

4 opmerkingen:

  1. Whow, Wat een dotje. Wat is ie leuk het stempeltje
    En je kaartje is lekker vrolijk.
    Een fijne avond.

    groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig kaartje weer. Wat leuk dat strikje, dat doe ik eigenlijk nooit maar het staat echt super!

    De tekst op het lint of op bijvoorbeeld een klein labeltje is eigenlijk heel eenvoudig. Je print eerst de tekst op papier. En plak dan het lint of het labeltje met niet permanente lijm of tape precies op de tekst en haal dan het geheel nog een keer door de printer.

    Succes!

    Groetjes, Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Renata,

    Bedankt voor je tip. Ik deed dat al wel met papier maar met lint nog niet geprobeerd. Ga het zeker een keertje proberen en hopen dat mijn printer er niet door vastloopt.

    groetjes CreaRenata

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een superkaartje Renata, heerlijke kleuren! Leuk dat je meedoet met de Double Dutch challenge :D

    Groetjes,
    Erica

    BeantwoordenVerwijderen