Pagina's

zondag 24 januari 2010

Dutch Girl

Vanmorgen met dit kaartje begonnen, na eerst lekker te hebben uitgeslapen. We zijn nog bij vrienden om de koffie geweest om de wintersport te bespreken en daarna moest ik de afbeelding alleen nog inkleuren. De afbeelding is een digi van Sugar Nellie en heet heel toepasselijk Dutch Girl. Het papier had ik nog liggen en is hier wel heel toepasselijk voor, vind je niet? De tekst is van een stempel van Marianne Design. Een lintje aan de zijkant met daarop 3 bloemetjes die gemaakt zijn met de stansen van JoyCraft. De sketch is van Stamp with Fun.

This morning after sleeping in, I started this card. And this afternoon after visiting our friends to talk about the coming vacation to Austria I finished it. I only had to colour it. The DP I had still in my stack, the image is a digi from Sugar Nellie and the flowers were made with a cut and embossingdie from JoyCraft. The sketch is from Stamp with Fun.4 opmerkingen:

 1. Erg mooi Renata, het roept echt het gevoel op van ik houd van Holland.
  Bedankt nog voor het advies over mister linky. Het is inderdaad niet moeilijk maar je moet het net even weten. Zo zie je maar nooit te oud om te leren.
  Groet van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk kaartje Renata!
  Het papier past 100% bij het meisje!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat een schitterende kaart Renata,lief zeg dat meisje, mooi ingekleurd.
  En wat een mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk zeg, hoe Nederlands wil je heb hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen